★★★★★ Powered by Google

Vandaag besteld = morgen in huis

Dé grootste retailer voor Italiaanse herenmode

Een wit t-shirt in je outfit | Alles over witte heren t-shirts.

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Het witte T-shirt dragen voor heren

Het warme weer is weer begonnen en de temperaturen lopen weer op. Ook in de Italiaanse herenmode vind je witte T-shirts voor heren. Tijd dus om je zomerse kleding uit de kast te halen. Het styling team van Italian Style laat je zien hoe je deze zomer het witte T-shirt combineert met je outfit. Een wit shirt is dé ultieme basic, die iedere man wel in zijn kledingkast heeft liggen, is namelijk ideaal om eindeloos te combineren. Wij geven je meerdere tips en manieren om deze witte basic shirts te dragen. Ga je uit, heb je een etentje, of heb je een vergadering? Een witte basic tee kan bijna altijd!

Witte t-shirts met slim fit pasvorm

Let eerst op de pasvorm wanneer je een wit effen T-shirt koopt. Zorg dat het shirt een pasvorm heeft die voor jou prettig en goed aanvoelt. Ga bijvoorbeeld voor een slim fit variant voor een moderne en nette uitstraling. Wil je een goede basic? Kies dan voor een ronde hals. Zorg er daarnaast voor dat je T-shirt van een goede kwaliteit katoen is gemaakt, zodat deze niet doorschijnt en minder kreukt. Deze t-shirts zijn ook goed te gebruiken bij fitness.

Combineer een op je chino

Een wit t shirt wordt veel casual gedragen. Wij laten je zien dat je dit item ook zeker in een meer geklede combinatie kan dragen! Combineer hierbij een colbert of blazer met een nette uitstraling. Dit straalt rust en netheid uit. Op de echt warme zomerse dagen laten we het liefst het colbert of de blazer achterwege. Draag dan bijvoorbeeld een nette basic chino met je effen witte T-shirt. Ook kun je dan voor een short chino gaan. Dit geeft verkoeling en staat toch modieus. Zo maak je de outfit stijlvol en de chino zorgt ervoor dat de set er gekleed uitziet.

t-shirt met tekst op een korte broek

Vooral op die warme zomerse dagen op het terras of bij een strand wandeling combineren we het T-shirt met tekst op een korte broek. Staat lekker zomers en ook sportief. Ga voor een korte jeans voor de smart casual uitstraling. Draag alleen het witte shirt met een zwarte, grijze of denim blauwe korte broek. maak je outfit compleet met een paar witte sneakers en je bent klaar om de deur uit te gaan.

Wit effen shirt met denim jeans

Als laatste combineren we een wit t shirt met de denim jeans. Kies er hierbij voor om de kleur van je overhemd of vest af te laten wijken van je broek. Dit geeft en contrast, en het geeft je outfit een moderne uitstraling. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een grijs jeans overhemd, in combinatie met een zwarte jeans. Of draag een rood overhemd met een blauwe jeans. Stem ook je schoeisel hierop af.

Keuze uit meerdere merken

Witte t-shirts voor heren vind je bijna overal. Verschil zit hem natuurlijk in de kwaliteit en pasvorm. Je kan voor grote merken gaan zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Kenzo, levi’s en Armani. Stuk voor stuk goede merken met een mooie kwaliteit . Ook zijn er de bekende merken zoals Nike, Fila en Adidas. Echter blijft de prijs wel wat duurder natuurlijk. Een mooi betaalbaar en goedkoop alternatief met witte stretch t-shirts voor heren zijn deze drie Italiaanse stijl merken:

 

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.