★★★★★ Powered by Google

Snelle levering (24-36 uur)

Dé grootste retailer voor Italiaanse herenmode

Effen heren overhemden kopen

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Effen heren overhemden online kopen | Italian Style

Ben jij op zoek naar effen heren overhemden met een smalle pasvorm? Dan zit je hier bij Italian Style aan het goede adres. In onze online overhemden shop verkopen wij exclusieve fashion Italia merken met sportieve en stoere basic en effen overhemden. Je vind hier een ruime collectie overhemden met een smalle en getailleerde pasvorm . De slim fit overhemden onderscheiden zich door een keurige afwerking, smalle en strakke pasvorm en mooie fijne afgewerkte katoenen stoffen. Deze shirts voor mannen zijn prima te combineren met een van onze ronde hals of v-hals pullovers. Dit geeft een zakelijke en toch een beetje casual en sportieve uitstraling. Je vind in de webwinkel effen heren overhemden in diverse kleuren en met diverse details, of je nu een hoge of lage boord wilt, of liever een kraag met een werkje erin. Wij hebben ze voor je! Natuurlijk ontbreken de basis kleuren zoals zwart, blauw, grijs en wit niet in de shop. Maar ook voor fel gekleurde overhemden zit je hier goed! Italian Style verkoopt online ook bordeaux rode, roze, aqua, mint, gele, paarse, groene, blauwe overhemden en nog veel meer felle en zachte kleuren effen heren overhemden. Wij verkopen alleen stoere merken zoals: Rusty Neal, Indicode Jeans, Yachting en co, Blackrock, Jeel Jeans en Biaggio Jeans. De combinatie van kwalitatief keurige Italiaanse shirts met lange mouw en een uiteraard een scherpe prijs is de reden dat jij voor Italian Style kiest. Meer informatie over onze heren overhemden is te vinden in de categorie van de Italiaanse overhemden en bij de link van de maat tabellen. Je krijgt deze effen slim fit overhemden voor mannen natuurlijk snel en voordelig thuis geleverd. Bestel je voor meer dan €60 bij ons? Dan heb je een gratis verzending op al je online Italian Fashion herenmode.

Ook leuk zijn de overhemden met dubbele kraag voor de mannen

Ook erg tof in onze collecties zijn de overhemden met dubbele kraag voor mannen. Je wilt met je outfit toch graag ook een keer een wat sportievere look? Bij Italian Style vind je in het online assortiment een ruime keuze met overhemden dubbele kraag. Onder andere in de basis kleuren, maar ook hierin weer een assortiment met felle en zachte kleuren overhemden. Een overhemd met een dubbele boord geeft jouw outfit net even een andere look en uitstraling. Tevens hebben we deze overhemden voor mannen ook met een smalle strakke slim fit pasvorm. En de prijs is ook goedkoop te noemen, want je vind deze blouses met dubbele kraag al vanaf €19,99! Top prijzen toch?

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.