★★★★★ Powered by Google

Snelle levering (1-2 dgn)

Dé grootste retailer voor Italiaanse herenmode

Fijne warme truien

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Warme heren truien

Tja, wat is nu een fijne warme heren trui? Het is niet zo erg verwonderlijk dat je in het winterseizoen lang moet zoeken naar een lekkere dikke katoenen heren trui, Maar Italian Style herenmode heeft een prachtige collectie met fijne warme winter truien voor heren. De katoenvezel is eigenlijk natuurlijk meer geschikt voor de zomer. Deze katoenen vezels geven warmte en kou vrij gemakkelijk door. Als je wol op een bepaalde manier breit kan hij wel iets dikker of voller worden gemaakt, maar een echte winterstof is katoen eigenlijk niet. Wol isoleert daarin tegen een stuk beter, is daardoor ook een stuk warmer en meer geschikt voor een koude herfst of winter. Maar kriebelt wol niet altijd? Nee, wol hoeft niet altijd te prikken of te kriebelen. Bepaalde kwaliteitsmerken garanderen dat je met uiterst zachte kledingstukken van doen hebt. Nadeel van wollen herenkleding is dat die zich vaak wat lastig laat wassen. Gewoon mee wassen in de wasmachine kan meestal eigenlijk niet. Dat resulteert vaak in een flink gekrompen trui. En wol geeft nogal eens wat pluis af vaak. Een alternatief zoals acryl of polyamide bestaat. Met synthetische acryl materialen kun je de krullende wol vezel een soort van ‘namaken’.

Stoere Italiaanse style truien

Italian Style heeft een grote moda italia collectie met heren truien gemaakt van acryl en katoen of polyamide en katoen. Neem bijvoorbeeld al de mooie en stoere Italiaanse style oxcid truien en shirts. Deze truien en shirts zijn nagenoeg allemaal gemaakt van acryl en katoen om zo toch een fijne warme trui voor de kou te ontwikkelen. Deze Style Italy truien hebben wel een smalle slim fit pasvorm. Dus als je enigszins twijfelt bestel dan gerust een maatje groter. Mocht je er niet goed uitkomen met de maat van een trui of vest, neem dan gerust even contact op met de klantenservice van Italian Style.

 

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.