....
SLUITEN [X]
U heeft geen items op uw wishlist.
Winkelwagen:
Totaal:
0.00

Filters

Prijs: -


EigenschappenToepassen >>
Inloggen
Heeft u al een account? Dan kunt u hieronder inloggen...
Email:
Wachtwoord:

Geen account? Meld je aan!

LET OP : DE WEBSHOP IS GESLOTEN VAN 12-8 T/M 25-8 .I.V.M ZOMERVAKANTIE. U KUNT WEL ONLINE BESTELLEN MAAR ORDERS/RETOUREN EN ANDERE VRAGEN WORDEN PAS VANAF 26-8 WEER VERWERKT!
✓ Snelle levering ✓ Webshop Keurmerk  ✓ 14 dagen retourneren Gratis verzending vanaf €60 ✓ Klantenservice: 0527-240817

Geel is de modekleur van 2017!

Geel is de kleur van het jaar.
Geel moet in de kledingkast zijn, al zijn variaties zoals bijvoorbeeld mosterd of saffraan ook goed mogelijk. Dat hebben de grote Italiaanse mode ontwerpers tijdens hun shows laten zien.

Geel kun je natuurlijk combineren met een gave blauwe heren jeans. Dan komt de kleur nog meer naar voren. Maar ook een blauwe zachte chino misstaat niet met een geel bovenstuk.

Geel is overal roepen de bekende sterren op dit moment. Het is een van de drie primaire kleuren voor mensen. Deze kleur is het symbool van licht, energie en zon. Gewoon lekker veel geel shoppen dus in Italië!  Met een beetje geluk shop jij je kleding in de Saldi! Bij ons in Nederland is het tegenwoordig zo’n beetje het hele jaar door uitverkoop maar in Italië hanteren ze nog wettelijk vastgestelde periodes. De zomeruitverkoop begint meestal zo rond begin juni.