★★★★★ Powered by Google

Snelle levering (1-2 dgn)

Dé grootste retailer voor Italiaanse herenmode

Heren overhemden met dubbele kraag – Italiaans – slim fit pasvorm

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Heren overhemden met dubbele boord

Je vindt bij Italian-Style.nl uit Urk iedere 4 weken een nieuwe verfrissende collectie overhemden met dubbele kraag voor heren. Dat is een passend overhemd voor feestelijke gelegenheden. Zakelijk gebruik of als casual fit op je denim jeans. Is het écht lekker weer, dan kan je kiezen voor een variant met korte mouwen. Shorts en sneakers eronder en je kunt in de zomer voor de dag komen! Onze overhemden met dubbele boord voor mannen zijn gemaakt met Italiaanse pasvorm. Je vind ze in Slim Fit ( strak getailleerde pasvorm ) en Modern Fit ( Licht getailleerde pasvorm ). De modern fitting past in Nederland over het algemeen de meeste mannen.

Maak kennis met Rusty Neal overhemden dubbele kraag

Kwaliteit en comfort is belangrijk voor het merk Rusty Neal. Daarom focussen zij zich erop om een perfect passend overhemd te maken. Zo zijn de shirts gemaakt van lycra stretch. Waardoor je altijd een flexibel hemd aan hebt. De stretchstoffen waarvan de overhemden met dubbele kraag gemaakt zijn, zijn kwaliteit katoenen. Die zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid ondanks de aansluitende pasvorm. Ideaal voor een stijlvolle maar comfortabele kantoor look. In combinatie met een jeans, of om casual te dragen bij vrienden.

Een man bestelt het liefst online zijn overhemden

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Ze gaan omdat het moet, maar willen het eigenlijk zo snel mogelijk achter de rug hebben. Bij Italian Style vul je online achter je beeldscherm makkelijk je garderobe aan. Met kwaliteitsmerken waarvoor u anders naar allerlei verschillende adressen moet.
Gemak dient de mens en wij bij italian-style.nl zijn voorstander van het online bestellen. In onze heren overhemden met dubbele kraag webshop kan u heel simpel filteren op dubbele kraag. Zodat u niet alle 500+ hemden online hoeft door te scrollen om het juiste hemd te vinden. Kies op maat, welke pasvorm je wilt, kleur en kraagvorm; dat maakt de keus al een stuk makkelijker.

Bij Italian-Style.nl kunt je altijd terecht voor hoge kortingen met heren overhemden

Tegenwoordig hebben we steeds minder tijd om uitgebreid te gaan winkelen. Daarom springen we steeds vaker achter de pc, tablet of bestellen we via mobiel. Het verkennen van verschillende collecties herenmode in de winkelstraat kost veel tijd en geld. Dat is dan ook voor velen van ons de voornaamste reden waarom we kiezen voor het online bestellen van overhemden met dubbele boord in de sale. Dan heb je het en snel en goedkoop! Online heren overhemden met dubbele kraag kopen biedt je de mogelijkheid om snel en eenvoudig te kunnen kiezen uit een mooi en ruim assortiment Italiaanse stijl kleding. Ook in de opruiming zoals T-shirts, jeans, ondergoed, slim fit overhemden en bijvoorbeeld bijpassende sneakers. Wij maken het mogelijk om in onze herenmode webshop te kiezen voor de beste sale collecties van Italiaanse stijl merken. Zoals bijvoorbeeld Wam Denim, Marco Cassette, Moda Italia en Makrom London.

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.