★★★★★ Powered by Google

Snelle levering (1-2 dgn)

Dé grootste retailer voor Italiaanse herenmode

Indicode Jeans online shop

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Indicode Jeans online kopen bij Italian Style

Italian Style heeft een leuk online assortiment met de fijnste collecties van het merk Indicode. Dit merk levert veel collecties met herenmode waar vaak een bloemenprint in zit verwerkt. De meeste fashion van Indicode Jeans is gemaakt van 100% katoen en heeft een normale pasvorm. De poloshirts van Indicode zijn bestaande uit een mooie dunne lichte stretch stof zoals katoen met een perfect draagcomfort. De T-shirts van Indicode zijn gemaakt van heerlijke zachte stretch katoen. Tevens vind je hier ook de super gave Indicode jeans shorts met stretch, en wat te denken van de zomerse bermuda’s van Indicode. Als je ze eenmaal gedragen hebt, wil je niets anders meer. Optimaal draag gevoel dus! Maar onze Moda Italia collecties bieden ook overhemden met lange en korte mouw, spijkerbroeken, chino’s, shirts, truien, sweaters, vesten en poloshirts lange mouw van dit topmerk Indicode Jeans. Hippe Moda Italia kleding voor mannen, dat vind u bij Italian Style, daar past de collectie van Indicode Jeans perfect tussen met de stoere kleding met printen en borduur die dit merk biedt. Het maakt je Italiaanse uitstraling helemaal compleet.

Over Fashion Italia kleding

De sportieve kleding van onze Fashion Italia collecties kunt u natuurlijk gemakkelijk en snel online in de webshop kopen, maar u kunt ook een keer komen passen in de showroom bij Italian Style in Urk. De koffie of thee staat bij ons klaar en u kunt hier ter plekke een keuze maken uit een van onze Italiaanse stijl top heren merken zoals: Geographical Norway, Indicode Jeans, Enrico Polo, Carisma Fashion, Wam Denim, Roberto Romero, Leif Nelson of Arya Boy. Stuk voor stuk merken met een uitstekende kwaliteit en pasvorm. Tevens vind je bij ons een mooi assortiment met heren joggingpakken. Heerlijke pakken voor thuis of om te sporten. De meeste Fashion Italia kleding uit onze webwinkel heeft vaak een smalle pasvorm waardoor een grotere maat soms nodig is. Italian Style is een echte aanrader voor de mannen om online eens te kopen.

 

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.