★★★★★ Powered by Google

Snelle levering (1-2 dgn)

Dé grootste retailer voor Italiaanse herenmode

Italiaanse overhemden met hoge boord kopen | Italian Style

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Overhemden met hoge kraag
Iedere 2 weken nieuwe overhemden met hoge boord bij Italian Style online in diverse kleuren boorden en kragen. Of u nu een mooie blauwe dubbele kraag zoekt, of net even dat bruine shirt dat u graag wilt, u vindt het hier bij Italian Style. Een hoge boord op een overhemd maakt een overhemd net even stijl-voller dan een gewoon heren overhemd. Het zijn de details wat men ziet. Maar ook bijvoorbeeld mooie roze overhemden met een hoge boord en tevens een dubbele kraag. Deze overhemden met hoge boord zijn het merk van Italia. Dit land staat voor een prachtig landschap en mooie huizen, maar ook voor modieuze kleding. Zowel voor heren als voor dames. De collecties lopen helemaal uiteen, en dat is het mooie juist van deze Italiaanse herenmode. Men zegt weleens; Italia uit zich in haar fashion. 

Snelle levering 

Italian Style heeft een ruime collectie overhemden met een hoge boord. Iedere 2 a 3 weken komen er nieuwe shirts binnen. Van Italiaanse topmerken zoals Wam Denim, Casa Moda en Arya Boy en Rusty Neal. Wilt u ook op de hoogte blijven van onze collecties overhemden met hoge boord? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Wij versturen iedere 2 weken een nieuwsbrief met daarin de nieuwe collecties, informatie en eventuele Italiaanse mode tips en trics. Maar u ontvangt ook acties en eventuele kortingen via de nieuwsbrief. Tevens geeft Italian Style een gratis verzending vanaf € 60 op al haar herenmode. Daarbij krijgt u uw bestelling snel thuis geleverd. Mee volgen op een van de vele social media kanalen is natuurlijk ook een goed idee. Als u liever even uw kleding wilt komen passen, dan is dit ook mogelijk in onze showroom in urk. Daarbij is het natuurlijk ook zo dat u advies en informatie over uw kleding krijgt in de showroom. De koffie staat klaar!  

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.