★★★★★ Powered by Google

Snelle levering (1-2 dgn)

Dé grootste retailer voor Italiaanse herenmode

Loungewear heren

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Waarom zou je kiezen voor een loungewear heren pak? Dat ligt voor iedereen anders. Wil je het voor het sporten of juist gewoon in je vrije tijd gebruiken, dan biedt een joggingpak uitkomst. Het dragen van een joggingpak of huispak geeft meer bewegingsvrijheid. Wist je dat het een sportieve en tegelijkertijd een comfortabele look uitstraalt? Jaarrond vind je ze in het assortiment. De heren huispakken van Italian Style zijn gemaakt van zachte stoffen, Zoals katoen en polyester. Tevens zit er vaak elastan en stretch in verwerkt. Ook heeft de loungewear voor heren een mooie kwaliteit en geven ze een perfect draagcomfort. Het zijn joggingpakken met een smalle pasvorm. Ze vallen dus aansluitend om het lijf.

Verschillende merken met joggingpakken voor mannen

Bij Italian Style vind je een mooie en stoere collectie met loungewear voor heren. Je vind hier onder andere de merken Zayne, One Redox en Bravo Jeans. Dit zijn mooie betaalbare merken met een stoere collectie heren huispakken. De pakken zijn ideaal voor thuis en casual gebruik. Zo kun je gebruik maken van alleen de joggingbroek. Of je hebt even snel een vest nodig om snel aan te schieten. Met een loungewear heren pak heb je 2 vliegen in 1 klap. Sommige mensen sporten ook met de joggingpakken. Dit is natuurlijk mogelijk. Omdat ze vrij flexibel zijn. Echter is een trainingspak hiervoor een betere oplossing. Die zijn van andere sport materialen gemaakt.

Heren loungewear in diverse stijlen

Wanneer je een huispak online hebt gekocht bij Italian Style, zul je ontdekken welke mooie pasvorm deze pakken hebben. Je vind de loungewear heren hier met vest en voorzien van een rits. Ook ontbreekt een capuchon vrijwel nooit. Altijd makkelijk als je je hoofd of nek wil beschermen tegen de kou. Tevens zijn de joggingbroeken voorzien van een koord sluiting. Deze broeken zijn voorzien van elastan en sluiten om de been heen. Je kunt ook op de hoogte blijven van nieuwe collecties door de Facebook pagina van Italian Style een duimpje te geven.

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.