....
SLUITEN [X]
U heeft geen items op uw wishlist.
Winkelwagen:
Totaal:
0.00

Filters

Prijs: -


EigenschappenToepassen >>
Inloggen
Heeft u al een account? Dan kunt u hieronder inloggen...
Email:
Wachtwoord:

Geen account? Meld je aan!

✓ Snelle levering ✓ Webshop Keurmerk  ✓ 14 dagen retourneren Gratis verzending vanaf €60 ✓ Klantenservice: 0527-240817

Modetrends zomer 2018

Modetrends voor mannen zomer 2018 - Bloemen en prints 

Kleding maakt de man. Letterlijk én figuurlijk, want dat hebben talloze onderzoeken al eens bewezen. De modetrend voor de heren voor deze zomer is; jawel; daar is ie weer; de bloemen print! Maar vind jij van jezelf dat je er niet erg vurig bij loopt? Als je de dertig nog niet bent gepasseerd, heb je nog niets te vrezen. Het blijkt namelijk uit een onderzoek dat het gemiddeld 35 jaar duurt voordat de man zich zeker voelt over zijn eigen kledingstijl. Op deze leeftijd is hun eigen stijl gerijpt en zijn zij zelfverzekerd met de kledij waarin zij zich draperen. Dit blijkt uit een Brits onderzoek waarbij meer dan 2.000 mannen werden ondervraagd.

Vrouwen modebewuster dan mannen

Je zou denken dat vrouwen op eerdere leeftijd al modebewuster zijn, maar toch lijkt dat niet zo te zijn. Volgens een soortgelijk brits onderzoek bereikt een vrouw de ideale kleding-leeftijd pas op of rond haar 45ste. Dat is opmerkelijk, want het gros van de mannen heeft een behoorlijke grote hekel aan winkelen en heeft geen enkel benul in welk soort kleding ze het best tot hun recht komen. Eén op de vijf ondervraagde mannen zou winkelen zo erg vinden, dat hij tijdens het winkelen gewoon iets pakt wat er 'wel oké' uitziet, om niet teveel tijd te verspillen. Dit probleem heb je met online bestellen dus gelukkig niet als man. Overigens zou een gemiddelde man eigenaar zijn van maar liefst 60 kledingstukken en 10 paar schoenen of sneakers. De man zou zich het comfortabelst voelen in zijn favoriete spijkerbroek. Maar om de dames te imponeren, raden wij gewoon een mooi shirt of overhemd met bloemen print aan. Italian Style heeft een verrassende collectie herenmode met bloemen en prints. 

Ontvang direct 5% korting!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste mode tips en ontvang op de eerstvolgende bestelling direct 5% korting!


Inschrijven!