★★★★★ Powered by Google

Vandaag besteld = morgen in huis

Dé grootste retailer voor Italiaanse herenmode

Nette basics voor heren

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

 

Iedere man heeft zijn eigen stijl en eigen favoriete kleuren. Toch zijn er een aantal basics, oftewel kledingstukken zonder enige print of ander detail, die je bij vrijwel alle heren terug ziet komen. Basics zitten namelijk altijd goed, zijn makkelijk te combineren met andere kleding en voor bijna iedere gelegenheid netjes te dragen.

Trends en hypes komen en gaan, maar goede basics blijven altijd een mooie uitstraling geven aan je outfit. In deze blog vertellen we je alles over de basics bij Italian Style. 

Basics voor heren effen T-shirts of polo’s

Een effen shirt of basic polo is nooit verkeerd om in de kast te hebben. Het materiaal is afhankelijk van wat je kiest. Wanneer je graag stretch kleding draagt dan kan dit gemaakt zijn van een de stoffen combinatie: katoen, polyester en elastan. Kies je juiste maat en pasvorm van je basic t shirt en combineer het op je jeans of jog short. Maar je kunt je basic shirts ook prima combineren onder je blazer voor een nette outfit op kantoor. Veilige kleuren zijn onder andere: zwart, wit, grijs of donkerblauw. Hou je van felle kleuren? Ook die vind je online in de shop van Italian Style. Deze kunnen soms wel wat modegevoelig zijn. Maar dat neemt niet weg dat ook die kleuren een goede plaats innemen als basics voor heren. 

Wit overhemd

Een wit overhemd doet het altijd goed, voor zowel zakelijke als casual gelegenheden. Je kunt het netjes of sportief dragen. Combineer met een ongewassen of gescheurde jeans en sneakers voor een casual look. Draag hem zakelijk onder je sweater, blazer of pullover. Om er voor te zorgen dat jouw overhemd past bij jou kun je op een aantal dingen letten. Wil je er een die voor elke gelegenheid past. Dan wil je dat deze goed aansluit en comfortabel voelt en draagt. Maar het is natuurlijk ook belangrijk of jij een effen basic overhemd wilt. Of dat je er een wilt met een opvallende print. Basics voor heren, dat is de basis voor een goede stijl.  

basics voor heren

Heren pullover of sweater

Ook een heren pullover of sweater is een onmisbaar item in je kast. Ideaal in het voorjaar wanneer het soms och nog wel wat frisjes kan worden. Een pullover of lichte sweater kun je prima over je overhemd of shirt dragen. Maak een keuze uit een v-hals of ronde hals in het assortiment van onze pullover shop voor heren. Uiteraard is dit een van de basics voor heren die niet mag ontbreken. Waarom? Omdat deze in vele varianten is gemaakt en daarom uitstekend het hele jaar door te dragen is. 

Basics voor heren jeans met smalle pasvorm

Heren Jeans kun je overal op combineren. Het meest tijdloze item is de donkerblauwe en lichtblauwe jeans. Ook een zwarte en grijze jeans kan zowel netjes als sportief gedragen worden. De perfecte basis kleuren jeans zijn blauw, zwart en grijs.

Herenmode online

Vind de mooiste herenmode online. Ben je actief op sociale media? Neem dan eens een kijkje op Pinterest voor een mooi overzicht. Nu weet jij welke basics voor heren bij jou in de kast thuishoren.

basics voor heren

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.