★★★★★ Powered by Google

Vandaag besteld = morgen in huis

Dé grootste retailer voor Italiaanse herenmode

Sportieve sneakers voor heren

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

sneakers heren

Ben jij op zoek naar heren sneakers met een sportieve uitstraling? Je hebt ze vast wel eens gezien, want ze zijn er in veel kleuren. Hoe kies je die eigenlijk en hoe zorg je er voor dat je er het langst van profiteert? Lees het hier in het blog van Italian Style.

Sportieve sneakers voor heren

Sportieve heren sneakers en schoenen horen thuis in de kast van iedere stijlvolle man. Maar welk detail geeft een sneaker een sportief tintje? Details zijn belangrijk voor het vinden van jouw doeltreffende heren sneaker. Net zoals het weer in ons kikkerland is de mode en dus ook heren schoenen sterk onderhevig aan verandering. Het is dus lastig om te zeggen wat precies een sportieve sneaker is, want een ieder heeft zo zijn voorkeur. Sportieve sneakers zijn vaak voorzien van een patroon of werkje met een extra detail en heeft als doel de uitstraling en het draagcomfort te optimaliseren. Een sportieve sneaker is niet alleen sportief, maar ook een goede keuze omdat je ze zo aantrekt voor de korte en de lange loop afstanden. 

Heren sneakers tips

  • Kies heren sneakers met goed voetbed. Heren sneakers met dikke zool kunnen hier aan bijdragen.
  • Ga voor heren sneakers met veter, want een veter is nog beter voor een sportief en optimale ondersteuning van je voet. 
  • Let op de juiste maat en houd rekening met de vorm van je voet. Waarom? Omdat je wilt dat je sneaker goed blijft zitten.

sneakers heren sportief sneakers heren sportief

De heren sneakers van Italian Style

Sportieve sneakers voor heren zijn geschikt voor de outdoor-man die niet stil kan zitten en altijd een uitdaging ziet. Een leuke sneaker scoren binnen je budget kan soms een hele uitdaging zijn. In onze shop vind je schoenen in basis kleuren zoals wit, zwart of blauw. Maar natuurlijk ook in andere kleuren. Neem daarvoor een kijkje op onze heren Facebook. Vaak zijn de sneakers afgewerkt met de fijnste details en is het materiaal uitvoerig getest is.

Afhankelijk van je kledingkeuze ben je misschien wel op zoek naar sneakers voor heren hoog model. Of juist een sneakers voor heren laag model. Je vind ze ook met een leer – suede-achtige uitstraling. Voor beide modellen kun je terecht bij Italian Style. Ook zijn de heren sneakers voorzien van een optimale pasvorm. En zijn ze uitstekend te combineren bij je stijlvolle en elegante look. Je kunt ze ook casual op je jeans dragen natuurlijk. Scoor ook een paar sportieve schoenen of sneakers voor aankomend seizoen. In de sale shop vind je kortingen die kunnen oplopen tot 70%! Kijk eens rond wie weet vind jij hier meer dan alleen de heren sneakers die bij je past.

Topmerken

Wie een beetje sportief is, kan zeker wel een sportieve heren sneaker gebruiken. Gelukkig hebben we die bij Italian Style. In onze webshop krijg je alle merken overzichtelijk bij elkaar. Zo bent u verzekerd van een snel en duidelijk overzicht. Wij hebben ze alvast op een rij gezet.

  • Ombre fashion
  • Italia Style
  • Moda Italia
  • Tamboga
  • Luco Gabbani
  • Roberto Romero

Bij Italian Style shoppen heeft nog meer voordelen. Vind jij je sportieve herenschoen naar keuze bij ons? Dan krijg je deze voordelig toegestuurd. Wanneer je vanaf €60 euro besteld worden je artikelen gratis thuis geleverd! Heb je een vraag? Stel deze dan aan onze klantenservice.

.

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.