★★★★★ Powered by Google

Vandaag besteld = morgen in huis

Dé grootste retailer voor Italiaanse herenmode

Sportieve herenkleding

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Sportieve herenmode

De naam zegt het al; Sportieve kleding is eigenlijk niet meer weg te denken uit de kledingkast van mannen met een casual levensstijl. Voor de meeste mannen geldt dat hun kleding uitstraling moet hebben en vooral ook comfortabel moet zitten. Elke man zal beamen dat je kleding je het liefst alle bewegingsvrijheid moet bieden. Ben jij op zoek naar een nieuwe sportieve outfit? Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw ideale sportieve look. Neem bijvoorbeeld onze heerlijke shirts met lange mouw; Een shirt is in feite een kledingstuk voor elke man die zich sportief bezig houdt. In ons Nederlandse klimaat met soms zachte winters en koele zomers komt een shirt het hele jaar door uitstekend van pas. Een shirt kun je ook perfect combineren met elke casual broek. Of je nu kiest voor een stoere jeans, een nette chino, of een trendy bermuda, een shirt met lange mouw past bij allemaal wel; Dankzij de slim fit pasvorm zijn shirts van Italian Style bovendien ook voor mannen met een slank en smal postuur erg geschikt.

Schoenen en sneakers die gezien mogen worden

Als je er graag sportief uitziet, zijn een paar sneakers onder je outfit een must-have. Je vind deze trendy heren sneakers in diverse kleuren online bij Italian Style. Onder andere van de merken Tamboga en omb fashion. In de Italiaanse stijl natuurlijk. Dat dan weer wel. Sneakers behoren tot de meest gedragen schoenen en dat is natuurlijk niet voor niets. De pasvorm van goede sneakers is zeer comfortabel te noemen en dus zijn sneakers perfect voor wie graag actief wil zijn. Wil je echt gaan sporten, dan kun je ook voor een stoer joggingpak kiezen en deze aanvullen met een bijpassende sneaker. Wij van Italie Style wensen je alvast heel veel sportief plezier toe!

 

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.