Levertijd 1-2 werkdagen (NL) Ruime collectie! Uitstekende service! Voordelige verzending Klantenservice: 0527-240817

Handschoenen & Mutsen

Verfijnd zoeken

Handschoenen & Mutsen

Comfortabele Italiaanse Handschoenen en mutsen

 De Italiaanse herenmode wordt mede aangevoerd met de handschoen. De handschoen is een kledingstuk zijn bedoeld ter bescherming van de hand tegen allerlei kwalijke en koude invloeden van buiten. Ze zijn bijna alleen verkrijgbaar als paar; een linker- en een rechterhandschoen. Handschoenen worden gedragen om modieuze redenen of om de handen te beschermen tegen kou of veiligheid. Er zijn verschillende soorten heren handschoenen. Te denken valt aan Italiaanse handschoen, dit zijn heren handschoenen designed in Italië. Of handschoenen voor heren zonder vingertopjes, deze zijn vooral onder marktkooplui erg geliefd. Maar ook is er de Mof. Een mof is een soort van handbescherming waar de hand in zijn geheel in wordt gestoken. Alle Italiaanse handschoenen  hebben voornamelijk de functie om de handen warm te houden. Italian Style heeft iedere winterperiode weer een unieke collectie heren handschoenen voor u online.

Italiaanse mutsen

Onder de Italiaanse herenkleding  vallen ook de Italiaanse mutsen. Dit zijn hoofddeksels, meestal van wol of acrylvezel gebreid, vaak ook wel van bont vervaardigd. De heren muts is vooral bedoeld om het hoofd te warmen tegen de kou. De beren muts of Russische mutsen zijn hierom erg geliefd. Andere redenen om een beren muts te dragen zijn bijvoorbeeld de heerlijke oorkleppen die aan deze herenmutsen zijn bevestigd. Een muts onderscheidt zich van een hoed doordat het de vaak contouren van het hoofd volgt, en vaak om het hoofd zit in plaats dat de muts erop ligt. Italiaanse mutsen zijn in vele uitvoeringen en modellen verkrijgbaar, te denken valt aan beren mutsen of Russische mutsen  , maar ook bont mutsen en dergelijke. Neemt u een kijkje in de webshop van Italian Style om de actuele voorraad heren mutsen te bekijken.

Italiaanse sjalen

Een heerlijke warme Italiaanse sjaal is vaak een vierkant en langwerpig stuk doek dat gedragen wordt ter bedekking en verwarming van het hoofd, de hals en vaak ook de schouders. Italiaanse sjaals worden gebruikt ter verwarming en vaak wordt de heren sjaal ook gedragen om modieuze redenen. Een andere reden om een sjaal te dragen is de toegevoegde warmte om de nek als de Italiaanse kleding  niet voldoende warmte biedt. Sjaals worden gedragen door zowel heren als dames. Italian-Style.nl heeft een diverse uitgebreide Italiaanse collectie heren en dames handschoenen, mutsen en sjaals voor u. Te denken valt aan Italiaanse winter kleding maar ook de beren mutsen, ook wel ijsmutsen of Russische mutsen genoemd.

Website gebouwd door © reclamebureau wijzijnhet
Italian-Style.nl © 2017