Shirts korte mouw

Filter

T-shirt heren kopen | shirt korte mouw online kopen 

Een shirt met korte mouw. Ook wel een T-shirt genoemd, is een kledingstuk voor het bovenlichaam met korte mouwen. Deze kan bestaan uit een ronde of V-hals. Een t-shirt heren heeft geen sluiting en wordt over het hoofd aan- en uitgedaan. De naam t-shirt wordt aan dit kledingstuk gegeven omdat het in uitgelegde vorm een hoofdletter T vormt. Het heren T-shirt werd oorspronkelijk gebruikt als onderhemd. Iets wat men onder een ander kledingstuk draagt. Zoals een trui of een vest. Het wordt nog steeds voor dit doel gedragen. Daarnaast wordt het ook vaak gedragen als compleet kledingstuk voor het bovenlichaam. De lengte varieert bij veel shirts. Maar een Italiaanse stijl shirt loopt meestal tot de heup. Deaarom zijn t-shirts vooral in de zomer erg in trek. De shirts zijn van oudsher vrij kort. Maar Italian Style verkoopt Italiaanse heren T-shirts in vele verschillende lengtes.

Mooie merken shirts met korte mouw

Online is er een groot aanbod met t-shirts. Onder andere van de grote merken zoals Tommy Hilfiger, Armani en Calvin Klein. Bij Italian Style vind je een leuk en betaalbaar alternatief met mannen shirts van topmerken zoals Indicode Jeans en Geographical Norway. Daarnaast vind je onder andere de merken Biaggio jeans, Rivaldi, Rusty Neal en Wam Denim.

Stoere heren T-shirts

Opvallend aan de constructie van een t-shirt is dat de romp vaak volledig rondgebreid is. Dus zonder zij-naad onder de oksels. Deze vorm is afkomstig van de oorspronkelijke toepassing als onderkleding. Tegenwoordig worden de Italiaanse T-Shirts ook veel met sjaalkraag gefabriceerd. Dit is een kraag in de vorm van een sjaal. Italian Style bied u een ruim assortiment diverse merken Italiaanse heren shirts met korte mouwen. maar ook sjaalkraag, v-hals (Longsleeves) of shirts met lange mouwen. Neem daarom ook eens een kijkje bij onze overige herenkleding zoals truien en vesten en jeans. Tevens vind je ook jassen, schoenen en sneakers.