....
SLUITEN [X]
U heeft geen items op uw wishlist.
Winkelwagen:
Totaal:
0.00

Filters

Prijs: -


EigenschappenToepassen >>
Inloggen
Heeft u al een account? Dan kunt u hieronder inloggen...
Email:
Wachtwoord:

Geen account? Meld je aan!

✓ Snelle levering ✓ Webshop Keurmerk  ✓ 14 dagen retourneren Gratis verzending vanaf €60 ✓ Klantenservice: 0527-240817

Klantenservice

Klantenservice


Levering

08-07-2019
Wat is de levertijd van een product bij Italian Style: De medewerkers van Italian Style streven ernaar om op werkdagen orders voor 16:00 nog dezelfde dag te verzenden. U ontvangt uw bestelling nagenoeg dan de vo..

Lees meer...

Ruilen of Retourneren

01-07-2019
Download hier het Ruil- en Retourformulier. Ik wil een product ruilen: U kunt een product ruilen voor een and..

Lees meer...

Veelgestelde vragen (FAQ)

02-05-2018
Wat is de levertijd van mijn pakket? Zie hiervoor de link: Levering. Hoe kan ik een product ruilen/retourneren? Zie hiervoor de link..

Lees meer...

Bestellen en Betalen

01-05-2018
Hoe weet ik of mijn bestelling bij Italian Style correct is binnen gekomen? Nadat u online heeft besteld en betaald, ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Mocht dit niet zo zijn neem dan contact met ons o..

Lees meer...

Privacy Policy

23-04-2018
Persoonlijke gegevens Italian Style verzamelt en verwerkt uw persoonsgegevens of andere informatie uitsluitend als deze op vrijwillige basis op de website aan Italian Style is doorgegeven. Uw gegevens zijn, net als uw ..

Lees meer...

Algemene voorwaarden

19-04-2018
ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING WEBSHOP KEURMERK Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfregulering..

Lees meer...

Klachten

03-05-2017
Italian Style is constant bezig om de service en dienstverlening te perfectioneren, desondanks kan het voorkomen dat u toch een vraag of klacht heeft. Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstver..

Lees meer...

Over ons

02-05-2017
Italiaanse herenkleding online kopen  Italian Style is een webshop in Urk en verkoopt stoere Italiaanse stijl herenmode. De ..

Lees meer...

Ontvang direct 5% korting!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste mode tips en ontvang op de eerstvolgende bestelling direct 5% korting!


Inschrijven!