Tokyo Laundry

Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tokyo Laundry online kopen | Italian Style

Sportieve herenkleding van dit merk vind je online hier bij Italian Style. De collectie bestaat uit prachtige heren T-shirts en polo shirts. Maar ook stoere vesten en truien met de leukste prints vind je in het assortiment van Tokyo Laundry. Het merk heeft alle basiskleuren zoals zwart, wit, navy en grijs in het assortiment. Maar ook andere kleuren. Want voor de zomer collecties heeft deze ontwerper gekozen voor frisse sportieve kleuren zoals: pink, roze, geel en mint groene polo shirts. Daar word elke man toch vrolijk van!

Snelle levering van je herenkleding

Maar Tokyo Laundry bied meer herenkleding. Je vind er ook leuke zwemshorts en korte broeken voor heren van. Ook winterkleding zoals jassen en dikke warme truien ontbreken niet. Bij Italian Style krijg jij deze shirts en poloshirts snel en voordelig thuis geleverd en ook nog voor een topprijs! Wanneer je liever je herenkleding in de sale koopt, houd dan even de opruiming van Italian Style in de gaten. Hier wordt regelmatig herenkleding aan toegevoegd voor goedkope en scherpe prijzen. Blijf ook op de hoogte van de nieuwste collecties van dit trendy merk Tokyo Laundry. En volg Italian Style op Facebook.

Grote merken

Je kunt natuurlijk je herenkleding online kopen bij de grote en bekende merken. Zoals de Zara, H&M, Calvin Klein of Armani. Ook kent iedereen natuurlijk de bekende merken Nike, Adidas, Puma en Lacoste wel. Stuk voor stuk goede merken hoor. Maar Tokyo Laundry bied toch een leuk alternatief en een scherpe prijs. Ook doet de kwaliteit niet onder voor de grote merken. Sommige klanten dragen alleen nop maar dit merk. Omdat ze simpelweg erg tevreden zijn over Tokyo Laundry.