....
SLUITEN [X]
U heeft geen items op uw wishlist.
Winkelwagen:
Totaal:
0.00

Filters

Prijs: -


EigenschappenToepassen >>
Inloggen
Heeft u al een account? Dan kunt u hieronder inloggen...
Email:
Wachtwoord:

Geen account? Meld je aan!

✓ Snelle levering ✓ Webshop Keurmerk  ✓ 14 dagen retourneren Gratis verzending vanaf €60 ✓ Klantenservice: 0527-240817

Ruilen of Retourneren

Download hier het Ruil- en Retourformulier.


Ik wil een product ruilen:

U kunt een product ruilen voor een andere maat of voor een ander product.
Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan heeft u het recht de producten binnen 14 dagen na aflevering aan Italian Style te ruilen.
Bij ruiling geldt: Het product weer inpakken indien redelijkerwijs in de originele verpakking voorzien van de factuur/retour formulier of een kopie daarvan. Deze factuur krijgt u via de e-mail, en bij uw bestelling. Uw bestelformulier is tevens uw factuur.
Schrijf op de factuur of retour formulier welk product of welke maat u wenst te ontvangen en verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar onderstaand retour adres:

Italian Style
Griend 2H
8321 MN Urk

Bij het retour zenden naar Italian Style zijn de verzendkosten zijn voor rekening van de koper.
Uw factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur/retour formulier of een kopie hiervan kan er geen ruiling plaatsvinden.
Wij nemen eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen product voor onze rekening.
De producten kunnen enkel en alleen worden geruild in onbeschadigde staat en indien redelijkerwijs in de originele verpakking, ze mogen niet gebruikt of gewassen zijn!

Ik wil een product retourneren:

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan heeft u het recht de producten binnen 14 dagen na aflevering aan Italian Style te retourneren.
Retourzendingen worden  slechts geaccepteerd indien de producten in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd.
U mag het product uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken en/of te passen.
Uw factuur is uw garantiebewijs. Deze factuur krijgt u via de e-mail en/of bij uw bestelling.
Zonder de factuur/retour formulier of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden.
Het bedrag wordt terug geboekt op het rekeningnummer waar ook mee besteld is!

U kunt uw retour zending voldoende gefrankeerd opsturen naar:

Italian Style
Griend 2H
8321 MN Urk

Bij het retour zenden naar Italian Style zijn de verzendkosten ten allen tijde voor rekening van de koper! Wij adviseren om dit via DHL te doen, dat is de voordeligste manier.

Een label voor DHL aanmaken kan online via https://my.dhlparcel.nl/pwa/shipment/package

let op: Niet retourneren naar een Parcelshop van DHL, maar rechtstreeks naar ons magazijn!


Wij crediteren het aankoopbedrag en de eventuele leveringskosten van de producten exclusief de verwerking en verpakking kosten. (Schrijf te allen tijde ook uw rekening gegevens op waarop het bedrag teruggestort moet worden!)
Bij Billink achteraf betalen dienen deze kosten ook ten allen tijd te worden voldaan. Meer informatie vind u ook in de algemene voorwaarden.
De producten kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze mogen niet ruiken naar parfum e.d. en moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gewassen zijn.
De producten moeten voor ons direct weer verkoopbaar zijn. Let op: Wanneer er bij orders boven de €250,- alles retour wordt gestuurd, berekenen wij €4,67 verwerking en verpakkingskosten.

Crediteringstermijn?

Indien u bij ruiling of retournering het geldbedrag terug wilt ontvangen, dit ook graag op de factuur en/of het retour formulier vermelden. Het bedrag wordt terug geboekt op het rekeningnummer waar ook mee besteld is! De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Ontvang direct 5% korting!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste mode tips en ontvang op de eerstvolgende bestelling direct 5% korting!


Inschrijven!