Levertijd 1-2 werkdagen (NL) Ruime collectie! Uitstekende service! Voordelige verzending Klantenservice: 0527-240817

Ruil- en Retourprocedure

Ik wil een product ruilen
 
U kunt een product ruilen voor een andere maat of voor een ander product.
 
Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan heeft u het recht de producten binnen 14 dagen na aflevering aan Italian-Style.nl te retourneren.
Bij ruiling geldt: Het product weer inpakken in originele verpakking voorzien van de factuur/bestelformulier of een kopie daarvan. (deze krijgt u via de e-mail, en bij uw bestelling. Uw bestelformulier is tevens uw factuur.)
Schrijf op de factuur welk product of welke maat u wenst te ontvangen en verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar onderstaand retouradres:
 
Italian-Style.nl
Jol 13
8322 EB Urk
 
Wij nemen eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen product voor onze rekening.
 
Bij het retour zenden naar Italian-Style.nl zijn de verzendkosten zijn voor rekening van de koper.
Uw factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen ruiling plaatsvinden.
 
De producten kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze mogen niet gebruikt of gewassen zijn.
 
Hoe kan ik een product retourneren?
 
Mocht u niet tevreden zijn met  uw aankoop, dan heeft u het recht de producten binnen 14 dagen na aflevering aan Italian-Style.nl te retourneren.
Retourzendingen worden  slechts geaccepteerd indien de producten in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd. 
U mag het product uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken.
Uw factuur is uw garantiebewijs. Deze factuur krijgt u via de e-mail en/of bij uw bestelling.
Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden.
 
U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd opsturen naar:
 
Italian-Style.nl
Jol 13
8322 EB Urk
 
Bij het retour zenden naar Italian-Style.nl zijn de verzendkosten voor rekening van de koper!
 
Wij crediteren uitsluitend het aankoopbedrag van de producten. (Schrijf te allen tijde ook uw rekening gegevens op waarop het bedrag teruggestort moet worden!)
 
De producten kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gewassen zijn. 
De producten moeten voor ons direct weer verkoopbaar zijn, wanneer u alle product(en) retourneert brengen wij bij de creditering verpakkingskosten in mindering op het totaalbedrag!
Deze kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.
 
Wanneer krijg ik mijn bedrag teruggestort?
 
Indien u bij ruiling of retournering het geldbedrag terug wilt ontvangen, dit ook graag op de factuur vermelden. Vermeld ook eventueel uw bankgegevens,waar wij het bedrag op terug kunnen boeken. Het totaalbedrag verminderd met de kosten die wij hebben moeten maken voor het verzenden van de order wordt dan binnen 14 werkdagen op uw bankrekening teruggestort.
 
Let op!! Alleen de bestelde producten worden bij retournering vergoed.(Schrijf te allen tijde ook uw rekening gegevens op waarop het bedrag teruggestort moet worden !)
 
 
 
Website gebouwd door © reclamebureau wijzijnhet
Italian-Style.nl © 2017