Levertijd 1-2 werkdagen (NL) Ruime collectie! Uitstekende service! Voordelige verzending Klantenservice: 0527-240817

SBB leerbedrijf


Italian Style is een erkend SBB leerbedrijf

Italian Style is vanaf nu SBB erkend leerbedrijf. Dit houd in dat wij MBO leerlingen opleiden tot vakmensen. Met specialisatie tot de verkoop van prachtige Italiaanse overhemden en trendy herenmode. Doordat wij MBO leerlingen opleiden leveren wij een belangerijke bijdrage aan de toekomst van deze studenten. Zoek jij een leuke en uitdagende stageplaats of een leerbaan met veel eigen inbreng, dan ben je bij Italian Style aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor de volgende opleidingen: Verkoopmedewerker niveau 2, Verkoopspecialist niveau 3 en Commercieel medewerker. De kerntaken voor deze opleidingen zijn heel divers. Zo kun je hier bij Italian Style in de fysieke winkel klanten helpen en adviseren met betrekking van Italiaanse herenmode. De voorraad aanvullen in de schappen, voorraad controleren, in-en uitboeken van producten in de webshop. Vandaag de dag is social media ook onmisbaar voor de meeste winkels, dus dit is ook een belangerijk punt om deze goed bij te houden.

Verkoopmedewerker niveau 2

Jij als verkoopmedewerker bij Italian Style leert als geen ander hoe je met klanten om moet gaan. De klant ziet jou als expert, dus is het heel belangerijk dat je leert hoe je met klanten om moet gaan of een verkoopgesprek moet voeren. Ook is het presenteren van producten een heel belangerijk leerproces. Je leert hier diverse verkoop technieken en hoe je de klant vakkundig te woord moet staan. Het is ook heel belangerijk dat de winkel netjes en schoon is voor het optimaal presenteren van de producten. Tevens houd je de voorraad bij en doe je diverse werkzaamheden zoals: prijzen van producten, presenteren van producten, veranderingen toe brengen en lichte administratieve werkzaamheden. Bij al deze werkzaamheden word je optimaal begeleid door een ervaren medewerker.

verkoopspecialist niveau 3

Als verkoopspecialist ben je al een stap verder als verkoopmedewerker. Bij deze opleiding is niet alleen de verkoop van producten belangerijk maar hier komt ook een stukje leidinggeven bij kijken aan je andere collega's. Klanten adviseren, verkoopgesprekken voeren, kassa bedienen en klachten van klanten afhandelen zijn allemaal werkzaamheden die je doet als verkoopspecialist. Je leert hier om de veranderende behoeften van klanten en trends in de nieuwe mode collecties in de gaten te houden. Hiermee ben jij altijd een stapje voor op de behoeften van de klant. Ook dit gebeurt bij Italian Style onder begeleiding van een ervaren verkoopspecialist.

Commercieel medewerker 

Als commercieel medewerker word je opgeleid tot allround medewerker in de verkoop. Je leert bij Italian Style onder andere het verwerken van orders, voorraad beheer, social media marketing, telefonisch en online klanten te woord staan en eventueel klachten afhandeling. Ook valt het schrijven van content en teksten onder jou taken pakket. Dit zorgt ervoor dat je veel afwisseling en diversieteit hebt in je werkzaamheden. Dit betekent ook dat je stressbestendig, accuraat en nauwkeurig kunt werken. Dit is een hele verantwoording maar hierin heb je ook de optimale begeleiding van de leidinggevende. Ben jij ambitieus en lijkt het jou leuk om bij Italian Style jou stageplek in te vullen, schroom dan niet om een telefoontje of een emailtje te sturen.

 

  

 

Wil jij weten of er nog een leerplek vrij is? Bel ons op: 0527-750627 of houd de social media van Italian Style in de gaten! Hier plaatsen wij regelmatig onze beschikbare stageplekken op.

  

Website gebouwd door © reclamebureau wijzijnhet
Italian-Style.nl © 2017