Levertijd 1-2 werkdagen (NL) Ruime collectie! Uitstekende service! Voordelige verzending Klantenservice: 0527-240817

Veelgestelde vragen

 
 
Wat is de levertijd van een product?
Wij streven ernaar om op werkdagen orders voor 16:00 nog dezelfde dag te verzenden. Indien meerdere producten tegelijk worden besteld dan streven wij ernaar dit in 1 pakket aan u te verzenden.
Dit geldt niet voor het weekend (zaterdag en zondag) en/of feestdagen. Sommige producten hebben een langere levertijd, zie hiervoor ook de product specificatie.
 
Hoe werkt jullie spaarpunten programma ?
Ieder product heeft een waarde in spaarpunten, bij iedere aankoop krijgt u ook spaarpunten.
Zo kunt u sparen voor gratis heren en dameskleding naar keuze ! (zie hiervoor ook de link spaarpunten)
 
Zijn alle getoonde prijzen inclusief btw en euro’s?
Ja, alle prijzen worden getoond inclusief BTW en in euro’s.
 
Hebben jullie ook een winkel of showroom ?
Ja,wij hebben een showroom in Urk. Adres is Griend 2H. Provincie Flevoland. Let op : Bezoek op afspraak!  Bel van te voren : 0527-240817 
 
Kan ik op de hoogte gehouden worden van acties en dergelijke?
Ja, dat kan: meld u aan in ons klanten bestand en voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe collecties!
 
Hoe kan ik bestellen of betalen?
Zie hiervoor de link op onze webshop: Bestellen en Betalen
 
Kan ik mijn bestelde producten ook ruilen of retourneren?
Ja, u kunt de op de website bestelde kleding binnen 14 dagen na aflevering ruilen of retourneren. Zie hiervoor ook onze ruil en retour procedure.
 
Krijg ik de verzendkosten ook terug bij het retourneren van een artikel?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering ook 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief € 6,85 verpakkingskosten gecrediteerd. Dit geldt alleen als er geen product(en) worden afgenomen.Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@italian-style.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.
 
Ik heb een klacht of vraag. Wat moet ik doen?
Wij streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn en dat u tevreden bent. Desondanks kan het zijn dat u niet tevreden bent of dat er iets mis gaat. In dat geval kunt u ons mailen op info@italian-style.nl en in uw mail uw opmerking of vraag vermelden. Vermeldt u ook in uw mail uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. In overleg met u kunnen wij tot een oplossing komen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur  te antwoorden.
 
Welke maat overhemd of kleding is voor mij geschikt?
Wij verkopen bijna uitsluitend Italiaanse kleding en overhemden, deze vallen vrij smal en klein uit.
In de meeste gevallen en om onnodige retouren te voorkomen kunt u beter een maatje groter bestellen dan uw reguliere maat.Vaak is dit ook bij het product geschreven.
Op de hoofdpagina van onze webshop is een maattabel opgenomen. Met behulp van deze tabel kunt u vaststellen welk maat voor u geschikt is. Als u kiest voor een getailleerd (slim fit) overhemd dan adviseren wij u een maat groter te nemen dan uw normale reguliere maat. Voor de ongetailleerde (regular fit) overhemden kunt u over het algemeen uw normale maat aanhouden. Raadpleeg de informatie bij het product. Even contact opnemen met de klantenservice kan natuurlijk ook.
Website gebouwd door © reclamebureau wijzijnhet
Italian-Style.nl © 2017